PAX-tuotteet ovat aina mukana siellä, missä tapahtuu ja apua tarvitaan. Ne kestävät lämpöä, likaa, vettä ja lunta. Niitä kuljetetaan läpi kaatosateen, pölyn ja pakkasen. PAX ensihoitoreppuja ja -laukkuja käytävät muun muassa ensiavun antajat, ammattiensihoitajat, palomiehet, poliisit, sotilaat. Maahantuomiamme PAX-reppuja ja -laukkuja on valmistettu vuodesta 1997 ja ne ovat siitä saakka olleet niin ammattilaisten kuin maallikkoauttajienkin valinta. Haluamme kiittää teitä luottamuksesta, olemme erittäin ylpeitä saadessamme palvella teitä.

Jokainen PAX- tuote on identifioitu ja tuotteen voi rekisteröidä PAX-rekisteriin. Kun tuote on rekisteröity, muuttuu tuotteen takuu valmistuksen ja materiaalien osalta kahdesta vuodesta viiteen vuoteen.

Rekisteröi tuotteesi tästä.

Sharkmedin PAX huolto-ohjelma

PAX-tuotteet ovat laadukkaita ja kestävät kovaa kulutusta mutta jos tuote sattuisi rikkoutumaan, Sharkmed haluaa taata, että asiakkaillamme on työvälineet kunnossa ja käytössä mahdollisimman nopeasti. Tuotteen rikkoutuessa tulee siitä ilmoittaa meille, jolloin me noudamme tuotteen auktorisoituun korjaukseen.

PAX Repair Service Program

Tuotteet huolletaan pitkän käytön jälkeen PAX huolto-ohjelman mukaisesti valmistajalla, jonka ansiosta tuotteen käyttöikä pitenee ja asiakkaalle syntyy kustannussäästöä.

PAX materiaalit:

PAX Dura on todella kestävä materiaali, joka näyttää ja tuntuu hieman denim-kankaalta.  Kankaan raaka-aineena käytetään korkealaatuista polyamidikuitua ja kankaan langantiheys per senttimetri on korkea, jonka takia PAX Duran vetolujuus ja hankauksenkesto ovat todella hyvät. Jotta kangas hylkisi likaa paremmin on se kyllästetty teflonilla ja ulkopinta on päällystetty kaksinkertaisella polyuretaanikerroksella. PAX Dura on valmistettu Eco-Tex Standard 100 mukaan eli sen tuotanto vastaa ekologisia standardeja.

PAX Dura

PAX-Dura: Tekniset tiedot

 

MateriaaliPolyamidikangas, toisella puolella PU-pinnoite
ViimeistelyTeflon-pinnoite 
Paino350 g/m² pinnoitteen kanssa
VetolujuusWarp 378 daN / Weft 320 daN
RepäisylujuusWarp 19 daN / Weft 20 daN
Käyttölämpötila-30°C/+70°C
Vedenpitävyys> 1000 mm H2O

 PAX Plan on helppo puhdistaa, koska materiaalina on käytetty polyesteriä, joka on pinnoitettu molemmin puolin PVC:llä ja vielä lakattu tämän jälkeen. Durassa on aavistuksen parempi repäisylujuus kuin Planissa mutta Planin puhtaanapito ja desinfiointi on huomattavasti helpompaa. Plan kovettuu hieman kylmässä mutta tällä ei ole vaikutusta materiaalin kestävyyteen ja laatuun.

PAX Plan

PAX-Plan: Tekniset tiedot

 

MateriaaliPolyesterikangas, molemmilla puolilla PVC-pinnoite
ViimeistelyLakattu ja kiillotettu molemmin puolin
Paino650 g/m² pinnoitteen kanssa
VetolujuusWarp 250 daN / Weft 220 daN
RepäisylujuusWarp 25 daN / Weft 22 daN
Käyttölämpötila-30°C/+70°C
Vedenpitävyys> 1000 mm H2O

PAX Tecissä yhdistyy PAX Duran äärimmäinen kestävyys sekä PAX Planin todella helppo puhdistaminen. PAX Tec on sekoitus polyesteriä, joka kestää mekaanista rasitusta sekä polyuretaania, joka tekee materiaalista pehmeän. PAX Tec ei sisällä lateksia eikä PVC:tä.

PAX Tec

PAX-Tec: Tekniset tiedot

 

MateriaaliPolyesterikangas, toisella puolella TPU-pinnoite
ViimeistelyLakattu molemmilta puolilta
VetolujuusWarp 250 daN / Weft 220 daN
RepäisylujuusWarp 25 daN / Weft 22 daN
Käyttölämpötila-30°C / +70°C
Vedenpitävyys> 1000 mm H2O

PAX Light on nimensä mukaisesti kevyt mutta kuitenkin kestävä polyesterimateriaali, jossa on PVC-pinnoite ja lakkaus toisella puolella. PAX Lightin vetolujuus on siis hyvä mutta sen puhdistettavuus ei ole niin hyvä kuin esimerkiksi PAX Planissa. Tämän vuoksi PAX Lightia käytetäänkin esimerkiksi tarvikepusseissa ja ensiapulaukuissa.

PAX Light

PAX-Light: Tekniset tiedot

 

MateriaaliPolyesterikangas, toisella puolella PVC-pinnoite
ViimeistelyLakattu toiselta puolelta
Paino220 g/m² pinnoitteen kanssa
VetolujuusWarp 140 daN / Weft 150 daN
RepäisylujuusWarp 140 daN / Weft 12 daN
Käyttölämpötila- 30°C/+ 70°C
Vedenpitävyys> 1000 mm H2O