finnish.png

3M Littmann stetoskoopit tunnetaan kautta maailman erinomaisesta akustisesta laadustaan. Littmann stetoskoopeissa yhdistyvät alan johtavat innovaatiot, edistyneet materiaalit, tasokas insinööritaito, tarkka valmistus sekä korkea laatu. Littmannin laatustandardit ovat tiukat ja sisäiset testaukset pitävät laatutasoa yllä.

Littmann stetoskooppien erikoisominaisuuksia ovat:

  1. Akustinen herkkyys vaihtelee mallista riippuen ja jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sopiva stetoskooppi.
  2. Säädettävät kuuntelukalvot ovat 3M:n keksintö ja sen avulla voit kuunnella eri taajuuksia vaihtamatta rintakappaletta.
  3. Pehmeät korvakappaleet mukautuvat hyvin korviin ja mahdollistavat hyvän ja miellyttävän akustisen kokemuksen. Korvakappaleet ovat tiukasti kiinni kuuntelukaarissa turvallisuussyistä.
  4. Kuuntelukaaret ovat helposti säädettävissä kuuntelijan pää koon mukaan.
  5. Kuunteluputki säilyttää muotonsa ja joustavuutensa, vaikka se säilytettäisiin tiivisti taiteltuna taskussa. Putken käyttöikä on pitkä, koska se hylkii likaa. Kuunteluputki ei sisällä lateksia eikä ftalaatteja, joten se sopii hyvin herkillekin lääkäreille ja potilaille.
  6. Rintakappaleet on suunniteltu kestämään naarmuja, kemikaaleja sekä päivittäistä kulutusta sekä tarjoamaan erinomaista äänen laatua.
  7. Littmann stetoskoopit ovat kevyet mutta silti kestävät eikä äänen laatu kärsi tästä.

littmann-kaikki-mallit-vertailu-2017.jpg