Sharkmed tarjoaa kattavan valikoiman ensihoitotuotteita ammattilaisten käyttöön. Meiltä löydät muun muassa seuraavat ammattilaisten ja ensiauttajien käyttämät tuotemerkit: LIFEPAK defibrillaattorit, Blizzard Survivalin hypotermiatuotteet, Littmann stetoskoopit, LESS suuronnettomuusvalmiustuotteet sekä North American Rescue ja TacMed Solutions ensihoitotuotteet. Ensihoitotarvikkeet on jaoteltu tuotemerkkijaon lisäksi seuraaviin kategorioihin: Massiivinen verenvuoto (kiristyssiteet, hemostaattinen side, paineside yms.), Ilmatie (mm. imulaitteet, laryngoskoopit, intubaatioputket ja niiden ohjaimet, nenänieluputki, nielutuubit, larynxmaski), Hengitys (elvytyspalje, chest sealit, TPAK-neula, happimaskit ja -viikset), Verenkierto, Lastat ja tukeminen, Mittausvälineet (esim. alkometrit, pulssioksimetri, verensokerimittari, kuumemittari), Lisätarvikkeet (vaatesakset, leikkurit, lamput jne.). Jos et löydä etsimääsi tuotetta täältä, Muut tuotteet kategoriasta löytyy vielä lisää tarvikkeita.

Maahantuomme ja myymme PAX ensihoitoreppuja ja –laukkuja ja tarjoamme niille ainutlaatuisen huolto-ohjelman, eli tuotteen rikkoutuessa noudamme sen auktorisoituun korjaukseen, jotta asiakkaidemme työvälineet olisivat kunnossa ja taas käytössä mahdollisimman nopeasti. Tuotteet voidaan huoltaa myös PAXin oman huolto-ohjelman mukaisesti valmistajalla, jonka ansiosta tuotteen käyttöikä pitenee ja asiakkaalle syntyy kustannussäästöä.

Sharkmed tarjoaa laadukkaita, ammattilaisten (ensihoitajien) pitämiä ensihoitokoulutuksia muun muassa terveyskeskusten moniammatillisille hoitoryhmille.