Sharkmed defibrillaattorit

Sairaalat, ensihoitopalvelut ja ensihoitajat luottavat Sharkmediltäkin löytyviin Physio-Controlin LIFEPAK-tuotteisiin kaikkein kiireellisimmissä sydämenpysähdystilanteissa. Physio-Control valmistaa defibrillaattoreita ja niihin liittyviä tuotteita ja ratkaisuja monitasoisen ensihoitojärjestelmän eri osa-alueiden ammattilaisten käyttöön, niin maallikkoensiauttajille kuin koulutetuille ensiauttajille, ensihoitajille, sairaanhoitajille ja lääkäreillekin.

LIFEPAK defibrillaattorit mukautuvat potilaan fyysisiin tarpeisiin ja ensihoitoympäristön olosuhteisiin niin, että potilas ja laitteet voidaan siirtää sujuvasti tapahtumapaikalta ensihoitohenkilökunnan hoitoon ja edelleen sairaalaan. Kaikissa LIFEPAK®-defibrillaattoreissa on käytettävissä bifaasisen ADAPTIV™-tekniikan täydet energiavaihtoehdot ja enintään 360 joulen defibrillointi-iskut.

Sharkmedin tarjoamat Physio-Control tuotteet valmistetaan monitasoisen ensihoitojärjestelmän eri ammattilaisten käyttöön, niin koulutetuille maallikkoensiauttajille kuin ensihoitajille ja sairaaloiden hoitohenkilökunnallekin. Tuotteemme vastaavat ensiauttajan tai -hoitajan lääketieteellistä asiantuntemusta ja koulutusta, ja ne voidaan mukauttaa potilaan fyysisiin tarpeisiin ja ensihoitoympäristön olosuhteisiin niin, että potilas voidaan siirtää sujuvasti tapahtumapaikalta ensihoitohenkilökunnan hoitoon ja edelleen sairaalaan.

Valikoimassa on myös muiden valmistajien defibrillaattoreita. Kysy lisätietoja.